Werkwijze

VORMGEVING

Stap 1
U of uw uitvaartbegeleider neemt contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Stap 2
Aanlevering van het materiaal, foto’s en tekst per mail naar design@leavz.nl. Zie onze aanleverspecificaties met betrekking tot het beeldmateriaal.

Stap 3
Als eerste controleren wij uw tekst goed op inhoud, spelling en grammatica. Daarna bekijken wij het fotomateriaal en bewerken deze waar nodig. Nu gaat het creatieve proces beginnen, in samenspel van tekst en beeld komen wij tot een vormgeving.

Stap 4
U ontvangt een digitale drukproef per mail.

Stap 5
Wij onderhouden nauw contact met u om het ontwerp tot in de details geheel naar uw wens af te ronden.

Stap 6
Nadat u het ontwerp heeft goedgekeurd maken wij een professioneel drukbestand.

 

DRUKWERK EN VERZENDING

  • Het drukwerk door ons laten verzorgen.
    Uw drukwerk besteden wij uit aan een drukker met 25 jaar ervaring in het vervaardigen van rouwdrukwerk. Het is géén printwerk maar echt offset drukwerk. U ontvangt het drukwerk met pakketservice de volgende dag thuis. De verzending van de rouwpost wordt door uw uitvaartbegeleider of door uzelf verzorgd.
  • Het drukwerk en de verzending van de rouwpost door ons laten verzorgen.
    Naast het drukwerk kunnen wij ook de verzending voor u verzorgen. Wij personaliseren de enveloppen met de adressen die u in een digitaal bestand bij ons heeft aangeleverd. De geadresseerde post wordt in speciale rouwverzendsets naar PostNL gebracht en de rouwpost wordt de volgende dag bezorgd. De restantkaarten worden met pakketservice de volgende dag bij u thuis afgeleverd.
  • Het drukwerk bij een drukkerij naar eigen keuze laten produceren.
    Wij leveren een professioneel drukbestand rechtstreeks bij uw drukker aan.

 

LEVERTIJDEN

Maandag tot en met vrijdag:
Alle goedgekeurde opdrachten die voor 16.00 uur bij de drukkerij worden aangeleverd, worden diezelfde dag verzonden met rouwpost en/of pakketdienst en worden de volgende dag bezorgd en geleverd. Wij ontvangen graag uw opdracht uiterlijk om 13.00 uur. We hebben dan samen nog voldoende tijd en ruimte om uw wensen te bespreken en de proeffase af te ronden om op tijd het drukbestand bij de drukkerij aan te kunnen leveren.

Weekend:
In het weekend wordt er op zondag geproduceerd. Wij ontvangen uw opdracht graag op zaterdag uiterlijk om 16.00 uur om nog voldoende tijd en ruimte te hebben om uw wensen te bespreken, de proeffase af te ronden om op zondagmorgen voor 10.00 uur het drukbestand bij de drukkerij aan te kunnen leveren.

 

AANLEVERSPECIFICATIES

Beeldmateriaal

Het fotomateriaal moet een minimale resolutie van 300 dpi hebben om geschikt te zijn voor drukwerk.
Het beste levert u origineel fotomateriaal aan direct vanaf mobiele telefoon (max. bestandsgrootte) of digitale camera. Fotomateriaal van Social Media, Facebook of Instagram is vaak in resolutie naar beneden aangepast om de snelheid van de app te waarborgen en is daarom meestal niet meer geschikt voor drukwerk.

Indien u beeldmateriaal van internet download houdt u dan rekening met copyright. Ook hier is het belangrijk te letten op voldoende resolutie.

U kunt wel fotomateriaal in lage resolutie aanleveren om ons te laten zien welk beeld uw zou willen gebruiken. Wij kijken dan in onze eigen beeldenbank of wij een passend alternatief hebben.

Adressenbestand

Graag ontvangen wij van u de adressenlijst in een Excelbestand. Wij hebben een basisbestand voor u gemaakt die u kunt gebruiken. [ LEAVZ-uitnodigingslijst uitvaart ]

 

BEREIKBAARHEID

Dagelijks zijn wij bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

Telefoon 0850 65 41 93

Mail design@leavz.nl